Per Stolth

2018-04-29

Per började sin träning 2017 med pass på söndagarna och fastnade direkt! Efter det köpte han ett startpaket och fick ett personligt träningsprogram. Sedan starten har Per tränat 3-4 gånger i veckan på Art of Training. Läs Pers berättelse!

Per Stolth, 37 år
Butikschef på Trosa Möbler

Jag började min träning februari 2017 med några prova-på-pass på söndagarna och var fast direkt! Köpte ett startpaket, Hampus kollade vilka mina många dåliga sidor var och vi byggde ett träningsprogram efter hans analys på mina brister 🙂 Jag började sen att varva några pass i boxen och körde mitt program några gånger i veckan som Hampus gjort till mig. Svempa har fått laga mig några gånger i kliniken under årets som gått, då det blivit några låsningar efter lite tuffa påfrestningar på kroppen som den inte är van vid. SVEMPA ÄR EN TROLLERIGUBBE 👌🏻

Min dröm var att bli pappa! Och jag kände att jag var tvungen att förändra min livsstil, om jag skulle bli den aktiva pappa som jag ville vara. Jag ville helt enkel få en starkare och friskare kropp. Jag har kommit en bra bit på vägen redan nu men det är bara att fortsätta att kämpa för det finns ingen quick fix. Hampus sa att jag skulle köra på och så blir de bra om några år. Jag ser detta som en långsiktig investering i mig själv! Hur har de gått då? Jag har blivit pappa! Jag känner mig starkare i kroppen, rörligare, yngre och friskare! En bonus är att jag tappat 20 kg och ca 15 cm i midjan under mitt första år på Art of Training. Jag kan ärligt säga att det inte alltid varit lätt alla gånger på passen, det har varit sjukt jobbiga träningspass ibland så hjärtat vill hoppa ur kroppen, men efteråt så är man så glad att man klarat de. Allt peppande från alla fantastiska medlemmar är också en bidragande orsak att det är så fantastiskt kul att träna på Art of Training, det känns som en enda stor extrafamilj! Skulle jag rekommendera Art of Training till någon annan? Enkelt, om man tränar på AoT så har man tagit ett bra beslut för att komma i sitt livs form!