Rasmus Öfverström

2018-04-29

Rasmus har gjort en fantastisk resa på Art of Training. Läs om hans tid hos oss hittills och hur han ändrat träningsrutiner, sin kost och fått hjälp med värk och personlig träning.

Rasmus Öfverström, 49 år
Egenföretagare

Jag började med ett startpaket våren 2016, så ganska exakt 2 år sedan, med ett individuellt träningsprogram för ökad rörlighet, sen PT-timmar med Hampus samt träningspass, i stort sett bara morgonpass. Jag har även gått till Svempa några gånger och blivit korrigerad. Har nu de senaste månaderna tagit regelbunden massage hos Marcus. Marcus har även hjälpt mig med kosten. Ett strulande knä har Marielle fått kika på.

Jag hade en del strul med värk i rygg/axel som jag ville bli av med. Jag ville få en bättre fysik och skapa goda rutiner för min träning. Dessa mål är delvis uppnådda men jag har mer och mer insett att det här fortsatt ska vara en regelbunden del av mitt liv. Så fortsatt långsiktighet är det som gäller. Den enda värk som är kvar är träningsvärk. Jag har nu goda rutiner för träning, där träningspass samt även individanpassad träning med Hampus ingår. Med detta kommer en större kroppskännedom och förståelse för hur viktigt det är att göra övningar ”rätt”. Jag är starkare och rörligare, även om det finns mycket kvar att jobba med när det gäller rörlighet. Art of Trainings personal är ett positivt och kunnigt gäng som gör att du känner dig välkommen oavsett ditt nuläge.