Baspaket

Baspaketet är framtaget för dig som vill träna på ett riktigt sätt!

Vill du fixa till de svagheter och luckor som finns i just din kropp, så att din träning stärker dig och möjliggör träning och kanske till och med ett liv utan smärta eller besvär? Baspaketet är en nedbantad produkt av Startpaketet och är till för dig som bor på annan ort, tränar på annat gym eller som redan håller igång din träning men vill ha hjälp att ta reda på vart dina svaga punkter är och hur du fixar till dom. Med en funktionsanalys analyserar din hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i flera plan. De analysverktyg vi använder är grundade i vedertagen forskning och gedigen erfarenhet. Du får ett träningsprogram framtaget speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar.

Steg 1 – Första besöket tar ca 2 ½ timme. Vi börjar med en funktionsanalys som ligger till grund för ditt träningsprogram. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som passar dina målsättningar, fixar till dina begränsningar och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första träningsprogram, vanligen ett program för 4–12 veckors träning. Vi har sedan en genomgång/instruktion av alla övningar.

Steg 2 – Sista steget tar ca 1 timme. Här gör vi en slutlig analys för att utvärdera hur långt du har kommit. Vi mäter dina resultat och jämför med de värden du hade under första mötet. Vi utvärderar dina målsättningar och lägger en ny plan för fortsatt träning.

Baspaketet kostar 3 750 kr (3 000 kr för medlemmar).

Köp ditt Baspaket här!

Uteblivet besök debiteras med 700 kr. Om- eller avbokning ska ske 24 h före avsatt tid.