Kontakta oss

Guldkort

Efter många år och olika paketeringar så har vi tagit fram i vårt tycke det optimala träningspaketet!

För att åstadkomma långsiktiga och hållbara resultat så krävs det tid och noggrann planering. Om du verkligen vill förändra, må bra och få en hållbar kropp så måste du veta var du ska börja, vad du ska träna och i vilken ordning du ska göra detta. Med vårt Guldkort blir det solklart och vi följer och guidar dig under hela 12-månaders processen. Med en funktionsanalys analyserar vi din hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i flera plan. De analysverktyg vi använder är grundade i vedertagen forskning och gedigen erfarenhet. Du får ett träningsprogram framtaget speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. Du får dessutom träna på alla våra pass och på egen hand under 12 månader.

Steg 1

Första besöket tar ca 2,5 timme. Vi börjar med en funktionsanalys som ligger till grund för ditt träningsprogram. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som passar dina målsättningar, fixar dina begränsningar och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första träningsprogram, vanligen ett program för 4 veckors träning. Vi har sedan en genomgång/instruktion av alla övningar. Med andra ord så är du igång med din träning redan vid ditt första besök hos oss!

Steg 2

Redan efter en månad så bedöms dina framgångar via en kortare analys där vi efter behov konstruerar ditt nästa programupplägg. Här uppgradera vi även ditt befintliga träningsprogram och lägger upp en ny plan för dom kommande 4 veckorna. Vi har en genomgång av nya övningar för att säkerhetsställa rätt teknik och utförande av övningar.

Steg 3

Fortlöpande under dina 12 månader så kommer du att träffa din personliga tränare var fjärde vecka för att antigen uppgradera ditt träningsprogram eller för att köra ett träningspass med densamme. Vi har under åren sett att många har ett behov av regelbundna möten med sin tränare för att uppnå de uppsatta målen individen har. Det är vår erfarenhet att vissa ”hamnar” i perioder där det kan vara svårt att hålla i sin träning över tid. Genom att gå in i ett upplägg där du träffar din PT en gång i månaden under ett helt år så minimerar vi risken att du ska få uppehåll i din träning. Med andra ord så optimerar du din träning för att uppnå de mål du har med dig träning. Vi följer under hela denna 12-månaders process dina framsteg för att garantera de effekter du vill uppnå med din träning.

Guldkortet innehåller Startpaket, analys och programuppdateringar av din träning, 12 månaders träning, 10 stycken möten/träning med din PT samt utvärdering av dina resultat.

Du betalar 1693kr/månad i 12 månader. Därefter går kortet över till 645 kr/månad (Träningskortet). Kortet är bundet i 12 månader.