Kontakta oss

Kostpaket

Media matar oss dagligen med nya pulverdieter, svältkost och “det senaste” inom kosthållning.

Vi på Art of Training tror inte att trender och mode ska styra vad vi äter. Vårt kostpaket är framtaget för dig som vill ha koll på din kost, men inte riktigt vet hur du ska gå tillväga. Programmet utgår från din kropps ämnesomsättningstyp. Tillsammans med vår kostrådgivare går du igenom vad som är bra att äta och mindre bra att äta, för just dig. Du får tydliga råd och verktyg att jobba med, oavsett målsättning. Efter tre månader har du skapat en egen kostrutin och hittat den mat du mår bra av.

Steg 1 – Första besöket tar ca 45-60 minuter. Vår kostrådgivare behöver veta en hel del för att kunna hjälpa dig med dina målsättningar. Ni pratar, du får frågor och uppgifter att utföra hemma under en vecka.

Steg 2 – Vår kostrådgivare och du går igenom dina hemuppgifter och tittar närmre på just ditt personliga upplägg. Därefter får du en plan att följa tills nästa möte.

Information – Vårt kostpaket är individuellt designat och skiljer sig från case till case. Det ingår totalt 5 möten i kostpaketet som sprids ut med X- antal veckor emellan beroende på ditt behov och upplägg. Kostpaketet avslutas alltid med en uppföljning där vi utvärderar dina framsteg och planerar vidare för framtiden.

Uteblivet besök debiteras med 700 kr. Om- eller avbokning ska ske 24 h före avsatt tid.