Kontakta oss

Mammapaket

Mammaträning är ett sätt att stärka kroppen inifrån och ut, efter en förlossning, liksom under själva graviditeten

Övningarna är till en början lätta för att sedan gradvis bli mer avancerade, i takt med din utveckling och dina behov. Mammaträning är inte istället för annan träning, det är ett komplement för att bygga en stabil och hållbar kropp. Vår Cert. Mammamagetränare hjälper dig få ordning på den centrala kontrollzonen, som de flesta som fött barn har besvär med. Med en funktionsanalys analyserar din hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i flera plan. De analysverktyg vi använder är grundade i vedertagen forskning och gedigen erfarenhet. Du får ett träningsprogram framtaget speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. Du får dessutom träna på alla våra pass och på egen hand under 12 veckor.

Steg 1 – Första besöket tar ca 2 ½ timme. Vi börjar med en funktionsanalys som ligger till grund för ditt träningsprogram. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som passar dina målsättningar, fixar till dina begränsningar och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första träningsprogram, vanligen ett program för 4–8 veckors träning. Vi har sedan en genomgång/instruktion av alla övningar.

Steg 2 – Andra besöket tar ca 2 ½ timme. Dina framgångar bedöms via en kortare analys där vi efter behov konstruerar ditt nästa programupplägg. Här uppgraderar vi även ditt befintliga träningsprogram och lägger en ny plan för dom kommande 4–8 veckorna. Vi har en genomgång av nya övningar för att säkerställa rätt teknik.

Steg 3 – Sista steget i Mammapaketet tar ca 1 timme. Nu har du tränat ca 12 veckor sedan du startade ditt paket. Här gör vi en slutlig analys för att utvärdera hur långt du har kommit. Vi mäter dina resultat och jämför med de värden du hade under första mötet. Vi utvärderar dina målsättningar och lägger en ny plan för fortsatt träning.

Köp ditt Mammapaket här!

Uteblivet besök debiteras med 700 kr. Om- eller avbokning ska ske 24 h före avsatt tid.