Kontakta oss

Silverkort

Vårt silverkort är en ”light-variant” av vårt guldkort och passar mer för dig som redan från början vet att du inte behöver så mycket stöd för att hålla igång din träning när du väl är igång.

För att åstadkomma långsiktiga och hållbara resultat så krävs det tid och noggrann planering. Om du verkligen vill förändra, må bra och få en hållbar kropp så måste du veta var du ska börja, vad du ska träna och i vilken ordning du ska göra detta. Med vårt silverkort följer och guidar dig under de första 3 månaderna av processen. Med en funktionsanalys analyserar vi din hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i flera plan. De analysverktyg vi använder är grundade i vedertagen forskning och gedigen erfarenhet. Du får ett träningsprogram framtaget speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. Du får dessutom träna på alla våra pass och på egen hand under 12 månader.

Steg 1

Första besöket tar ca 2,5 timme. Vi börjar med en funktionsanalys som ligger till grund för ditt träningsprogram. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som passar dina målsättningar, fixar dina begränsningar och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första träningsprogram, vanligen ett program för 4 – 6 veckors träning. Vi har sedan en genomgång/instruktion av alla övningar. Med andra ord så är du igång med din träning redan vid ditt första besök hos oss!

Steg 2

Efter 4 – 6 veckor så bedöms dina framgångar via en kortare analys där vi efter behov konstruerar ditt nästa programupplägg. Här uppgradera vi även ditt befintliga träningsprogram och lägger upp en ny plan för resterande delen av din träning. Vi har en genomgång av nya övningar för att säkerhetsställa rätt teknik och utförande av övningar.

Steg 3

Efter de första 3 månader av din träning så utvärderar vi dina framsteg och resultat. Resterande tid sköter du din träning på eget vis och har tillgång till att gå på alla våra pass och även träna individuellt.

Silverkortet innehåller startpaket, analys och programuppdateringar av din träning, 12 månaders träning samt utvärdering av dina resultat och framsteg.

Du betalar 984kr/månad i 12 månader. Därefter går kortet över till 645 kr/månad (Träningskortet). Kortet är bundet i 12 månader.