Kontakta oss

Skräddarsy Din Idrott

Få riktiga resultat!

Programmet är framtaget för dig som idrottar, på elit- eller motionsnivå. Varje idrott ställer specifika krav på utövarens rörlighet, styrka och uthållighet. Vi på Art of Training tar hänsyn till dessa specifika krav och har för varje idrott olika målvärden i de tester som vi utför, vilket leder till ett träningsupplägg i världsklass. Vi arbetar enligt STAC-metoden (Scandinavian Top Athletic Center). Som idrottare behöver du oftast flera olika program. Beroende på vilken idrott du sysslar med så hjälper vi dig att uppnå de rörlighets-, stabilitets-, styrke-, power- och uthållighetskrav som idrotten kräver. Vi analyserar din hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i flera plan. De analysverktyg vi använder är grundade i vedertagen forskning och gedigen erfarenhet. Vi identifierar dina svaga punkter och tar fram ett komplett träningsprogram speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. För oss är det viktigt att bygga din kropp från grunden och kvalificera dig för den belastningsprofil din idrott kräver. Du får dessutom träna hos oss under 12 veckor.

Steg 1 – Första besöket tar ca 2 ½ timme. Vi börjar med en funktionsanalys som ligger till grund för ditt träningsprogram. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som passar dina målsättningar, fixar till dina begränsningar och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första träningsprogram, vanligen ett program för 4–6 veckors träning. Vi har sedan en genomgång/instruktion av alla övningar.

Steg 2 – Andra besöket tar ca 2 ½ timme. Dina framgångar bedöms via en kortare analys där vi efter behov konstruerar ditt nästa programupplägg. Här uppgraderar vi även ditt befintliga träningsprogram och lägger en ny plan för dom kommande 4–6 veckorna. Vi har en genomgång av nya övningar för att säkerställa rätt teknik.

Steg 3 – Tredje besöket tar ca 2 ½ timme och är en uppföljning likt steg 2.

Steg 4 – Sista steget i Skräddarsy din idrott tar ca 1 timme. Här gör vi en slutlig analys för att utvärdera hur långt du har kommit i din utveckling sedan start. Vi mäter dina resultat och jämför med de värden du hade under första mötet. Vi utvärderar dina målsättningar och lägger en ny plan för fortsatt träning. Om din idrott är säsongsbetonad och du påbörjade skräddarsy din idrott under försäsongen så pratar vi om att lägga upp en underhållsplan inför den högsäsong som väntar dig.

Köp ditt träningspaket här!

Uteblivet besök debiteras med 700 kr. Om- eller avbokning ska ske 24 h före avsatt tid.