Startpaket + Träningskort + Skräddarsy din träning + Kostpaket

Vi har tagit fram detta nya och mer omfattande paket för dig utifrån de erfarenheter vi samlat på oss genom åren.

För att åstadkomma långsiktiga och hållbara resultat så krävs det tid och noggrann planering. Efter dina första 3 månader med Startpaketet så har du tränat bort dina största brister och svagheter. Detta innebär att du är redo för mer avancerad träning vilket betyder att vi lägger på vårt paket ”skräddarsy din träning” för att ta dig längre i din träning. I paketet så ingår det även ett träningskort på 12 månader som ger dig fri tillgång att träna så mycket du vill i vårt funktionella gym och alla våra schemalagda träningspass. 

För dig som vill satsa fullt ut på din livsstilsförändring så är kombinationen, kost och träning avgörande. Därför lägger vi på ett ”kostpaket” där du får hjälp av vår kostrådgivare att veta vad som är bra att äta och mindre bra att äta, för just dig!

I detta paket så slipper du betala vår startavgift på 995kr som tillkommer på våra träningskort samt att du får skräddarsy din träning för 1215kr billigare. Du spar även in 1100kr på ditt kostpaket! Med detta kort så sparar du 3310kr jämfört med att köpa de olika paketen vid olika tillfällen!

Du betalar 1095kr/månad i 15 månader. Därefter går kortet över till 595 kr/månad (Träningskortet). Kortet är bundet i 15 månader och har en uppsägningstid på 3 månader. 

Startpaket

Vad är orsaken till att du inte tål den belastning du utsätter dig för i ditt dagliga liv eller i ditt yrke?

Om du verkligen vill förändra, må bra och få en hållbar kropp så måste du veta var du ska börja, vad du ska träna och i vilken ordning du ska göra detta. Med vårt Startpaket blir det solklart och vi följer och guidar dig under hela processen. Med en funktionsanalys analyserar din hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i flera plan. De analysverktyg vi använder är grundade i vedertagen forskning och gedigen erfarenhet. Du får ett träningsprogram framtaget speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. Du får dessutom träna på alla våra pass och på egen hand under 12 veckor.

Steg 1 – Första besöket tar ca 2 ½ timme. Vi börjar med en funktionsanalys som ligger till grund för ditt träningsprogram. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som passar dina målsättningar, fixar till dina begränsningar och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första träningsprogram, vanligen ett program för 4–8 veckors träning. Vi har sedan en genomgång/instruktion av alla övningar.

Steg 2 – Andra besöket tar ca 2 ½ timme. Dina framgångar bedöms via en kortare analys där vi efter behov konstruerar ditt nästa programupplägg. Här uppgraderar vi även ditt befintliga träningsprogram och lägger en ny plan för dom kommande 4–8 veckorna. Vi har en genomgång av nya övningar för att säkerställa rätt teknik.

Steg 3 – Sista steget i Startpaketet tar ca 1 timme. Nu har du tränat ca 12 veckor sedan du startade ditt Startpaket. Här gör vi en slutlig analys för att utvärdera hur långt du har kommit. Vi mäter dina resultat och jämför med de värden du hade under första mötet. Vi utvärderar dina målsättningar och lägger en ny plan för fortsatt träning med ”Skräddarsy din träning”.

Skräddarsy din träning

Denna produkt är för dig som redan gått igenom något av våra träningspaket och önskar uppdatera ditt träningsprogram.

Den funktionsanalys som vi gjort sedan innan ligger till grund för ditt nya träningsprogram.

Steg 1 – Första besöket tar ca 2 timmar. Vi går igenom ditt nya träningsprogram och fokuserar på övningsutförande och instruktion. Vanligen ett program för 4–12 veckors träning.

Steg 2 – Efter en överenskommen period genomförs en uppföljning där vi utvärderar dina resultat genom en ny funktionsanalys. Önskar du uppgradera ditt program för dom kommande 4-12 veckorna köper du ”Skräddarsy din träning” igen. Denna process upprepas så många gånger som du vill ta din träning till nya höjder!

Kostpaket

Media matar oss dagligen med nya pulverdieter, svältkost och ”det senaste” inom kosthållning.

Vi på Art of Training tror inte att trender och mode ska styra vad vi äter. Vårt kostpaket är framtaget för dig som vill ha koll på din kost, men inte riktigt vet hur du ska gå tillväga. Programmet utgår från din kropps ämnesomsättningstyp. Tillsammans med vår kostrådgivare går du igenom vad som är bra att äta och mindre bra att äta, för just dig. Du får tydliga råd och verktyg att jobba med, oavsett målsättning. Efter tre månader har du skapat en egen kostrutin och hittat den mat du mår bra av.

Steg 1 – Första besöket tar ca 45-60 minuter. Vår kostrådgivare behöver veta en hel del för att kunna hjälpa dig med dina målsättningar. Ni pratar, du får frågor och uppgifter att utföra hemma under en vecka.

Steg 2 – Vår kostrådgivare och du går igenom dina hemuppgifter och tittar närmre på just ditt personliga upplägg. Därefter får du en plan att följa tills nästa möte.

Information – Vårt kostpaket är individuellt designat och skiljer sig från case till case. Det ingår totalt 5 möten i kostpaketet som sprids ut med X- antal veckor emellan beroende på ditt behov och upplägg. Kostpaketet avslutas alltid med en uppföljning där vi utvärderar dina framsteg och planerar vidare för framtiden.

Köp ditt Startpaket + Träningskort + Skräddarsy din träning + Kostpaket här!

Uteblivet besök debiteras med 700 kr. Om- eller avbokning ska ske 24 h före avsatt tid.