Startpaket + Träningskort + Skräddarsy din träning

Vi har tagit fram detta nya och mer omfattande paket för dig utifrån de erfarenheter vi samlat på oss genom åren.

För att åstadkomma långsiktiga och hållbara resultat så krävs det tid och noggrann planering. Efter dina första 3 månader med Startpaketet så har du tränat bort dina största brister och svagheter. Detta innebär att du är redo för mer avancerad träning vilket betyder att vi lägger på vårt paket ”skräddarsy din träning” för att ta dig längre i din träning. I paketet så ingår det även ett träningskort på 12 månader som ger dig fri tillgång att träna så mycket du vill i vårt funktionella gym och alla våra schemalagda träningspass. 

I detta paket så slipper du betala vår startavgift på 995kr som tillkommer på våra träningskort samt att du får skräddarsy din träning för 1215kr billigare. Med detta kort så sparar du 2210kr jämfört med att köpa de olika paketen vid olika tillfällen!

Du betalar 895kr/månad i 15 månader. Därefter går kortet över till 595 kr/månad (Träningskortet). Kortet är bundet i 15 månader och har en uppsägningstid på 3 månader. 

Startpaket

Vad är orsaken till att du inte tål den belastning du utsätter dig för i ditt dagliga liv eller i ditt yrke?

Om du verkligen vill förändra, må bra och få en hållbar kropp så måste du veta var du ska börja, vad du ska träna och i vilken ordning du ska göra detta. Med vårt Startpaket blir det solklart och vi följer och guidar dig under hela processen. Med en funktionsanalys analyserar din hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i flera plan. De analysverktyg vi använder är grundade i vedertagen forskning och gedigen erfarenhet. Du får ett träningsprogram framtaget speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. Du får dessutom träna på alla våra pass och på egen hand under 12 veckor.

Steg 1 – Första besöket tar ca 2 ½ timme. Vi börjar med en funktionsanalys som ligger till grund för ditt träningsprogram. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som passar dina målsättningar, fixar till dina begränsningar och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första träningsprogram, vanligen ett program för 4–8 veckors träning. Vi har sedan en genomgång/instruktion av alla övningar.

Steg 2 – Andra besöket tar ca 2 ½ timme. Dina framgångar bedöms via en kortare analys där vi efter behov konstruerar ditt nästa programupplägg. Här uppgraderar vi även ditt befintliga träningsprogram och lägger en ny plan för dom kommande 4–8 veckorna. Vi har en genomgång av nya övningar för att säkerställa rätt teknik.

Steg 3 – Sista steget i Startpaketet tar ca 1 timme. Nu har du tränat ca 12 veckor sedan du startade ditt Startpaket. Här gör vi en slutlig analys för att utvärdera hur långt du har kommit. Vi mäter dina resultat och jämför med de värden du hade under första mötet. Vi utvärderar dina målsättningar och lägger en ny plan för fortsatt träning med ”Skräddarsy din träning”.

Skräddarsy din träning

Denna produkt är för dig som redan gått igenom något av våra träningspaket och önskar uppdatera ditt träningsprogram.

Den funktionsanalys som vi gjort sedan innan ligger till grund för ditt nya träningsprogram.

Steg 1 – Första besöket tar ca 2 timmar. Vi går igenom ditt nya träningsprogram och fokuserar på övningsutförande och instruktion. Vanligen ett program för 4–12 veckors träning.

Steg 2 – Efter en överenskommen period genomförs en uppföljning där vi utvärderar dina resultat genom en ny funktionsanalys. Önskar du uppgradera ditt program för dom kommande 4-12 veckorna köper du ”Skräddarsy din träning” igen. Denna process upprepas så många gånger som du vill ta din träning till nya höjder!

Köp ditt Startpaket + Träningskort + Skräddarsy din träning här!

Uteblivet besök debiteras med 700 kr. Om- eller avbokning ska ske 24 h före avsatt tid.