Kontakta oss

Startpaket

Vad är orsaken till att du inte tål den belastning du utsätter dig för i ditt dagliga liv eller i ditt yrke?

Om du verkligen vill förändra, må bra och få en hållbar kropp så måste du veta var du ska börja, vad du ska träna och i vilken ordning du ska göra detta. Med vårt Startpaket blir det solklart och vi följer och guidar dig under hela processen. Med en funktionsanalys analyserar vi din hållning, rörlighet, stabilitet och styrka i flera plan. De analysverktyg vi använder är grundade i vedertagen forskning och gedigen erfarenhet. Du får ett träningsprogram framtaget speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar. Du får dessutom träna på alla våra pass och på egen hand under 12 veckor.

Steg 1 – Första besöket tar ca 2 ½ timme. Vi börjar med en funktionsanalys som ligger till grund för ditt träningsprogram. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som passar dina målsättningar, fixar till dina begränsningar och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första träningsprogram, vanligen ett program för 4–8 veckors träning. Vi har sedan en genomgång/instruktion av alla övningar.

Steg 2 – Andra besöket tar ca 2 ½ timme. Dina framgångar bedöms via en kortare analys där vi efter behov konstruerar ditt nästa programupplägg. Här uppgraderar vi även ditt befintliga träningsprogram och lägger en ny plan för dom kommande 4–8 veckorna. Vi har en genomgång av nya övningar för att säkerställa rätt teknik.

Steg 3 – Sista steget i Startpaketet tar ca 1 timme. Nu har du tränat ca 12 veckor sedan du startade ditt Startpaket. Här gör vi en slutlig analys för att utvärdera hur långt du har kommit. Vi mäter dina resultat och jämför med de värden du hade under första mötet. Vi utvärderar dina målsättningar och lägger en ny plan för fortsatt träning.

Köp ditt Startpaket här!

Uteblivet besök debiteras med 700 kr. Om- eller avbokning ska ske 24 h före avsatt tid.