Kontakta oss

Mickael Bohman

VD BQ74 Total Commitment, Svenska Viltbutiken, Wild Game AB

Varför var det självklart att jag skulle tacka ja till erbjudandet att vara en av Era medlemmar i AoT Advisory Board? Valet var lätt med att jag valde att förändra mitt liv 2019 med min hälsa i focus.

Från att knappt kunna resa mig ur TV-soffan utan att stappla mig fram och ha ont i ryggen till att vara extremt sund och vältränad. Jag ville må bra och sova gott, ge mig själv den absoluta förutsättningen att ha en hållbar kropp extremt länge.

Efter kontakt och samtal med Hampus var vi överens om mål av mitt nya liv. Med Hampus som min PT startade vi resan där INGA undanflykter accepterades. Svett och hårt arbete helt enkelt. PT pass 2 dagar i veckan skapta för just mig och mina förutsättningar. Resultat visade sig månad för månad, men känslan kom efter ca 2 År.

Har troligen aldrig i mitt Livet varit i bättre form eller starkare än nu!

Så när frågan kom om att engagera mig i AoT unika koncept, att kunna vara en del i att stötta styrelsen med min erfarenhet, var svaret en självklarhet.

Tack för förtroendet att få vara en del av AoT Advisory Board.

Om mig:

Bor på en mindre hästgård i Trosa kommun med min sambo och 3 barn.

Kopplar gärna av med att träna och gärna cross fit på Art O Training men även i naturen med Alpin skidåkning, golf och jakt.  Matlagning är ett stort intresse som ger livscirkeln en ram av helhet. Mat skall vara gott och hälsosamt. Använder mig helst av råvaror från Sverige och det enda klimatsmarta köttet ”Vilt”.

Jag är en person som gillar att umgås med människor, och kan ”ta rummet” om det krävs. Drivs av att vara en visionär, delaktig och informerad.

Erfarenhet:

Bland annat som  VD/ Styrelsemedlem / Företagsledare / Strateg/ Personligcoach/ Mentor. Har 30 års erfarenhet från Service och Underhåll inom fastighet och industribranschen som arbetsledare/projektledare/Affärsområdeschef/ marknadschef/ och Företagsledare. Är en entreprenör som håller högt tempo som tycker om att motivera och driva personer till att se lösningar och kunna vara självständiga. Gillar högsta leveranssäkerhet kundnöjdhet.

Yrkeserfarenhet och roller:
  • Arbetsledare/ projektledare – Bohmans plåt & isolering (ventilation, plåt, isolering) – 1994–2000
  • Företagsledare VD – Bohmans plåt & isolering – 2000–2003
  • Enhetschef (säljare, projektledare, kalkyl, personal, inköpsansvarig) – Stockholms Industriassistans (Ventilation, fläkt och filter) – 2003–2006
  • Enhetschef/ HR/ Kvalitetsansvarig – Stockholms Industriassistans AB – 2006–2009
  • Plats chef StockholmDynaMate Industrial Services – 2009-2011 (Ventilation, Fläkt och Filterservice, Byggservice, Fastighetsservice och teknik, VVS-konstruktion)
  • Affärsområdeschef Fastighet Mitt – 2011–2012 – DynaMate Industrial Services (152st underställd personal) – (Ventilation, Mek, El, Rör, Bygg, Fastighetsservice och Teknik, VVS-Konstruktion
  • Marknadschef Syd – 2012–2013 – DynaMate Industrial Services
Vd/ Ägare  2013- BQ74 total commitment

Uppgift: Uppbyggnad, ekonomi, projektledning, Organisation, relation

Verksamhet: Strategiskrådgivning, Plåt & Isolering, Tak , Service Entreprenad

Vd/ delägare 2015 – Svenska Viltbutiken

Uppgift: Uppbyggnad, ekonomi, projektledning, Organisation, relation

Verksamhet: Förädling av viltkött, Vilthanteringsanläggning, Utbildningar, Jakt Arrangemang

Vd/ delägare 2016- Bq Wild Game AB

Uppgift: Strategi, Uppbyggnad, ekonomi, projektledning, Organisation, Målbild

Tillverkning av Mat till Livsmedelsbutiker

Kontaktuppgifter:

Mobil                   070- 76 15 220

Mail                     mickael.bohman@bq74.se