Kontakta oss

Träning/Gymmet

Gymmet

Art of Training är en träningsanläggning på 600kvm i världsklass med toppmodern utrustning och utbud som ligger i Trosa, Vagnhärad. Vi erbjuder allt ifrån ett fullspäckat gruppträningsschema till ett fullutrustat gym med allt vad du behöver. Vi har ett fräscht och välstädat gym med dom senaste styrkemaskinerna, fria vikter och cardiopark. Vår gruppträningslokal har en stor öppen yta för funktionell träning med redskap för hela kroppen. Lokalen är stylad till max för att skapa en dämpad och ombonad atmosfär där du kan trivas varje gång du tränar.

Ett gym med stil

Vi är långt ifrån ett svettigt, högljutt och skitigt gammalt gym med hårdrock skrikandes i högtalarna. Vi är precis som du, trött på att alla gym ser exakt lika dana ut, opersonligt, tröttsamt och tråkigt. Hos oss handlar det om känslan att komma till ett mysigt och ombonat gym som samtidigt innehåller allt ett gym kan behöva. Vi brukar skoja om att vi vill välkomna våra medlemmar till vårt ”vardagsrum”. Ett vuxendagis dit du kan fly vardagen, ta en kopp kaffe, för att sedan fokusera och träna igenom din kropp.

Vi försöker att hålla lokalerna levande och du ska inte bli förvånad om Sven-Åke (vår naprapat) helt plötsligt kommer med en av sina galna konstverk och sätter upp på väggarna. Vi blandar en skön industriell stil med dämpad belysning och olika former av konstverk. Organiserat kaos kan man också kalla det! Hur som är vår förhoppning att du ska trivas, kliva in i ett fräscht och modernt gym som tänker lite annorlunda, till det bättre såklart!

Träffsäker utrustning

Vi har handplockat dom styrkemaskiner, utrustning och cardiodelar som vi anser är det bästa på marknaden. Sven-Åke (naprapat) och Hampus (elittränare) har rest Sverige runt för att finkamma marknaden på det bästa. Vi har sedan omsorgsfullt blandat toppartiklarna från olika leverantörer för att få ett brett och väl igenomtänkt sortiment av utrustning. Vi binder inte upp oss vid någon enskild leverantör utan är noga med vad vi plockar in. Vi mottar gladligen tankar och idéer från våra medlemmar när önskemål på nya inköp ställs.

Boxen

Allt handlar inte endast om att gå och träna i ett flådigt gym med dämpad belysning och dricka kaffe heller. Ibland vill man grisa ner sig, svettas rejält, stånka, kämpa och ha hög musik pumpandes i öronen. Vi presenterar då vår plågolokal Boxen! I Boxen kör vi högintensiv funktionell träning. Här sker all vår gruppträning. Det som är härligt med Boxen är den öppna ytan, fylld med funktionell utrustning såsom: assault bikes, roddmaskiner, rep att klättra i, en rigg att jobba i, hantlar, kettlebells, slamballs, kabelmaskiner, skivstänger, wallballs, battleropes och mycket mer.

Gruppträning med välutbildade instruktörer

Hos Art of Training handlar det om kvalité. Ställer vi höga krav på oss själva kan vi leverera en bra produkt. En bra produkt som samtidigt är rolig och utvecklande. Vi erbjuder idag en stor bredd av olika pass, ledda av välutbildad personal. Vi har ett brett sortiment av gruppträningspass och kör allt ifrån styrka, yoga, rörlighet, kettlebell, högintensiva WOD:ar (Crossfit inspirerande pass), tyngdlyftning, morgonpass och klassiska cirkelpass. Vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt för att hålla en hög standard på vår gruppträning.

Kombinationen av ett gym i toppklass där du kan strukturerat styrketräna och i samband gå på riktigt rolig gruppträning i Boxen tycker vi är en riktigt bra variation. Välkommen till Art of Training!