Kontakta oss

Rasmus Öfverström

Försäljningschef Promas Sverige AB

Jag har blivit ombedd av Art of Training att skriva ner några rader om mig själv. Att skriva om sig själv är inte det jag gör så ofta, senaste gången var nog för ca 25 år sedan i samband med att jag sökte en ny utmaning i yrkeslivet.

Jag är en man i mina bästa år, stark och vältränad tack vare många år i Art of Trainings lokaler. Bor i Vagnhärad med fru och dotter samt en hund. Stort intresse av att följa ishockey på olika nivåer tack vare att laget är Södertälje SK.

Min första kontakt med Aot var när jag letade efter ett nytt ställe att börja träna på. Började gå på pass och ganska snart blev det en analys hos Hampus som då var i gång med sin STAC-utbildning. Det här var när Aot etablerat sig i de första lokalerna i Vagnhärad. Har ett knä som strulat/strular som Marielle hjälpt mig med och som nu är i mycket bättre skick. Hampus har fortsatt förtroende att coacha mig med träningen. Svempa får regelbundet justera mig. Ja som ni förstår, har jag lagt stora delar av min fysik i deras omvårdnad. Med ett mycket gott resultat.

Varför vara med i Aot  Advisory Board ?

Som företagare känns det mycket stimulerande att få bidra med erfarenhet från försäljning och hur man utvecklar/växer med sitt bolag. AoT målsättningar känns rätt för mig och därför är jag glad och tacksam över att ha blivit tillfrågad att kunna bidra med mina erfarenheter. Dessutom är det en bonus att få del av Mickael och Elisabeths erfarenhet och kompetens.

Jag är idag försäljningschef på Promas Sverige AB, vi hjälper våra kunder med optimal återhämtning på jobbet. Jag är en av ägarna och har varit verksam här sedan 2004. Jag har under mitt yrkesverksamma liv alltid arbetat med försäljning i olika roller. Både som anställd men till största delen i egna bolag. Jag drivs och stimuleras av att coacha våra medarbetare inom försäljningsområdet samt att utveckla vår verksamhet.

Arbetslivserfarenhet
  • 2004-                Promas Sverige AB
  • 2001-2004       Sun-Flex AB
  • 2000-2001       Offizment AB
  • 1994-2000       Sun-Flex AB
Kompetenser
  • 2018                   Retorik
  • 2014                   Hälsobokslut – Hälsobokslutet hjälper dig att öka lönsamheten för ditt företag eller din organisation genom friskare medarbetare.
  • 2013-2014         IHM Business school, Key Account Management
  • 2002-2003        Medavo Resultatutveckling – Resultatinriktat ledarskap

www.promas.se